… poate fi contactat !!!

…  bine de stiut !!!

» Inainte de a ne suna, ar fi bine să stiti câteva lucruri legate de cerintele minime, în materie de dotări ale biroului dvs.

» Veti fi mai eficienti în munca cu Zenic EXECUTOR dacă:

Obligatoriu :

» » – calulatoarele pe care le aveti în birou să fie legate în retea, cu posibilitatea de a putea schimba fisiere între ele. Dacă calculatoare nu comunică între ele, vă recomandăm să rezolvati această problemă, fie apelând la o firmă specializată în retele informatice, fie, dacă cineva din birou se pricepe putin la informatică, apelati la el. Nu ne ocupăm de retelele clientilor.

» » – calculatoarele să aibă hard-disk-urile partitioanate în minim două partitii. Dacă aveti o singură partitie, în cazul în care, din varii motive, vi se virusează sau se strică Windows-ul, la reinstalare toate informatiile se vor pierde. Având două partitii evitati pierderea datelor, iar după remedierea problemei puteti beneficia de Zenic EXECUTOR fără alte interventii din partea noastră.

» » – conexiune la internet, pentru a beneficia de actualizări la zi, cât si pentru a beneficia de actualizarea cu indicele de inflatie (indicele de inflatie este preluat de pe pagina de web a INSSE)

Recomandat :

» » – imprimantă fată-verso, recomadat să fie legată în retea, foarte necesară pentru printarea dovezilor de comunicare. Recomandăm o imprimată multifunctională cu optiune de scanare.

» » – scanner de mare viteză, în cazul în care nu dispuneti de imprimată multifunctională.

» Conectarea in Mod Laptop, datorită faptului că functionarea programului tert, ce realizează conexiunea prin internet dintre server si statia mobilă, nu este realizat si administrat de către noi, nu face parte din pachetul de suport al Zenic EXECUTOR. Totodată vă informăm ca Modul Laptop generează costuri suplimentare, pentru rularea acestuia fiind necesară achizitionarea unei licente. 

» Dacă cerintele vi se par rezonabile si sunteti interesati contactati-ne si vă vom îndruma pasii spre “era vitezei” în materie de operare în executarea silită.

» Din experienta noastră, vă sfatuim să încercati singuri, să descopreti tainele acestui program. Desi incercăm să-l facem cât mai intuitiv, nu întotdeauna ceea ce vi se pare firesc în munca de executare silită, se poate aplica în mediile de programare. De aceea pentru a întelege mecanismul după care functionează Zenic EXECUTOR, nu ezitati să ne contactati. Vă vom îndruma si vă vom explica principiile de bază ale programului.

» O mare importanta în a fi eficienti, în munca alături de Zenic EXECUTOR, o au operatorii !! Am vrea să vă sfatuim să vă alegeti operatori buni, având cunostinte de operare pe calculator, dar nu este problema noastră, asadar vom încerca pe cat posibil să facem din oamenii dvs. niste buni operatori Zenic EXECUTOR.

» Ne-am bucura enorm să nu ne sunati decât să ne felicitati ( da-ti-ne voie să visăm si noi !! ), însa e putin probabil să vă descurcati singuri din prima clipă. Asadar nu vă încăpătânati, si cereti informatiile de care aveti nevoie.

» Vă stăm la dispozitie în fiecare zi de luni până vineri, între orele 08:00 si 18:00.

-^-

… ATENTIE !!!

Zenic EXECUTOR  nu vă aduce cunoasterea supremă în executarea silită !!!
Zenic EXECUTOR  nu suplineste lipsa de interes a operatorului !!!